Nok en dag med sol og lette vinder. Det ble en enkel frokost i leiligheten og lett avslapning på balkongen.
Når solen stod høyt nok på himmelen, bega vi oss opp på takterrassen og tilbragte et par timer der. Dette er på Madeira alternativet til å gå på stranden. Finnes ikke strender her men et par sjøbad er det her. Tror at sjøtemperaturen er på feil side av 20-tallet, så da er det best med takterrassen. Så det ble med andre ord, en ganske rolig dag. Godt å få slappet av litt også .
Her er forøvrig et bilde fra gaten vår. Her ser man tre restauranter og Prince Albert Pub i det fjerne Det er også en bra restaurant rett bak fotografen. Balkongen vår er den hvor det hvite hotellskiltet henger på.
Etter litt dusjing og et glass på balkongen gikk vi til dagens spisested, Beef & Wines . Vi plukket denne fra TripAdvisor blant annet og er kjent for gode biffer. Etter ti minutters gange var vi på plass og fikk bord med en gang. Vannkaraffelen ga oss beskjed at det var litt stil på stedet
Hyggelig lokale og ikke så mye folk.
Lise bestilte en torskefisk i hvitløksmør med tilbehør, jeg bestilte en 500 gram’s T-bone. Også litt vin da.
Kokkene drev med sitt rett ved bordet vårt. Etter hva vi kunne skjønne hadde de også en kullgrill bak der.
Nabobordet hadde bestilt en rett hvor flotte kjøttstykker på spidd blir grillet til ønsket stekegrad og så skjært av tynne skiver ved bordet. Og man kunne spise så mye man ville for 19 euros. Ikke ille.
Vår mat kom etter rundt 25 minutter og så veldig innbydende ut.
Og maten ikke bare så bra ut, den smakte aldeles nydelig. Flott fisk og veldig mørt kjøtt. Topp tre T-bone stek som jeg har spist. Avrundet måltidet med et glass portvin (2 glass hver ble det ).
Vi sa farvel til til Dagros og tuslet ned i gaten vår og inn på en irsk pub.
Litt grønnsaker må man jo ha.
Gikk tilbake til leiligheten etter dette, folk går stort sett hjem før elleve her. Og det er sånn cirka passe for oss også.
En flott, avslappende dag var over. Værmeldingen for morgendagen er varierende, så da blir det kanskje en gondol-tur.